Post by dragaliprocbe on Mar 7, 2022 2:14:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stack Ball - Crash Platforms ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stack Ball - Crash Platforms IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack klíče ▞▞▞
▞▞▞ Stack Ball - Crash Platforms 2022 version ▞▞▞
Kdyby se to nesekalo bylo by to hratelné
Tohle je dobrá hra. Je to zábavné a zábavné. Rád hraji, když jezdím na výlety a cestuji. Jediný problém je, že pokaždé, když dokončím etapu, vyskočí reklama. Někdy mě přesouvají na odkazy nebo aplikace v obchodě Play. Prosím opravte to. Pokud existuje způsob alespoň. tři hvězdičky. ★★★✰✰
Je to dobrá hra na zabavení ale má jedno obrovské mínus: jsou tam neskutečně otravné reklamy, když se pohybují v dolní části obrazovky tak seká celá hra, nechtěné reklamy nejdou přeskočit a už se mi stalo, že jsem hrála a skočila mi tam v pulce hry reklama😡.
Deadliest Dinosaur Hunting Sim Περιπέτεια qje
스택 볼 - 플랫폼을 다 뚫어버리세요 아케이드 qbt
Je to zábavná hra, ale má tolik reklam, že hra už není zábavná. Musel jsem ji odinstalovat a najít jinou stejnou hru s menšími reklamami nebo vůbec bez reklam. Tak otravné.
Víte, chlapi. Ve skutečnosti je možné nevyžadovat reklamu po každé zatracené úrovni. Existují vývojáři, kteří pomocí reklam přinášejí nějaké peníze, aby mohli pokračovat ve vývoji, a vývojáři, kteří pomocí reklam znásilňují vaše oči, dokud nezbohatnou. Tohle je ten druhý.
Tato hra byla dost nevýrazná. Vaším cílem je rozbít shluky prstenů, které se točí v kruhu. Všechny prsteny se pohybují stejnou rychlostí, a přestože existuje několik úrovní, hra opravdu není o nic těžší. Proč to děláme? Nevím. Jediné, co uděláte, je odemykání postav, kterých není mnoho. Neobsahuje žádnou skutečnou výzvu, takže to opravdu není zábavné. Někomu by to mohlo vyhovovat, myslím, ale to je tak vše. Občas také přeruší zvonění, když se dotknete obrazovky telefonu.
STRAŠLIVÝ. Reklamy jsou nepřetržité a trvají déle než úrovně. I když platíte za odstranění reklam, dělá to pouze pro ty mezi úrovněmi. Většina pozitivních recenzí pochází od obecných a falešných jmen bez profilové fotografie. Neztrácejte čas. Vyhněte se této hře.
Koupil jsem si hru, aby neobsahoval reklamy.... Tato hra je zábavná, ale po každé hře stále reklamy.. Drž se dál od toho
Dávám 2 hvězdičky, nebude to hrát tolik reklam. Je to přesná replecet helex skok, ale více reklam jeho otravování. Pokud máte rádi reklamy, stáhněte si hru, ale podle mého názoru reklamy nesnáším, takže to nedoporučuji.
Je to tak zábavné, miluji to a trochu mě to štve, ale v dobrém slova smyslu.
Nudaaa
No jako docela dobrá hra ale mohlo by to být i trochu lepší.🤔🤔💩💩
Podle reklamy 90 fps podle skutečnosti 1 fps
hra není závadová jako na mém tabletu
Je dobré hrát, ale také je lepší jít ven, abyste nemuseli zažít to strašné a jen rychlopalba dodává, že dostanete
Hra byla skutečně návyková, ale uvízla uprostřed hry. Nemohu překonat své vlastní nejvyšší skóre, protože často padá. Potřebuji vynutit odchod ze hry a nakonec ztratím své skóre. Kvůli tomuto problému jsem to odinstaloval.
Chápu, jak to může být zábavné, ale budu dostávat reklamy bez připojení k síti Wi-Fi. Také se zeptá, zda jsem chtěl sledovat reklamu a zkusit to znovu, a pokud kliknu na „ne, děkuji“, reklamu mi stejně zobrazí. Aniž byste mi to dali znovu. Takže musíte sledovat reklamu. JE TO JAKÉ. Oh, nezapomeňte, že úrovně nepostupují ani nejsou těžší. Upřímně je to jen špatně vyrobené a otravné. Všechno o tom. Také vím, že všichni vkládáte reklamy až po několika prvních. Ale jen proto, abyste mohli ŽEBRAT a získat dobré recenze.
Příliš mnoho reklam v bezplatné verzi. Zábavná příležitostná hra, ale více času stráveného sledováním reklam než hraním hry. Nebude kupovat kvůli vynucené povaze a odinstalaci.
Odinstaloval jsem to, když jsem neuspěl na úrovni, řekl „Ne, nechci se dívat na reklamu, abych pokračoval, chci restartovat“ a stejně mi to zobrazilo reklamu (30 sekundová reklama, stejně jsem se musela restartovat). Hra by byla zábavná, kdyby nebyla tak invazivní s reklamami, jako je 95 % ostatních vývojářů tohoto typu her. Takže hru buď nestahujte, nebo si ji stáhněte za pár babek, které můžete utratit za odstranění reklam.
Stack Ball - Crash Platforms Arkade vduz
Nesnáším tuto hru!! reklamy jsou otravné a nemohu hrát, měli byste být vděční, kdyby měl obchod Play 0 hvězdiček!!!
Je to docela super hra
Jedna hvězda protože po každém levelu reklama a to je na nic
Nevím Je to takové proti nudě ale zase semtam nic moc neděje
Je to dobrá vzrušující hra, ale reklamy jsou tak otravné, že po každé úrovni, kterou projdete, je reklama
Stack Ball - Crash Platforms Arkády yiy
zábavná hra, ale cesta k mnoha reklamám na přehradu. po každé úrovni nepotřebujete zatracenou reklamu nebo reklamu. Chápu, že je to reklama, aby byla hra zdarma, ale nepotřebujete tolik šílených reklam. po každé úrovni nebo po každém zpackání je reklama. to není sakra nutné. tříhvězdičkové hodnocení
Je to dobrá hra, určitě tu hru miluji
Vytvoření základu hry trvalo pravděpodobně den, ale to, co zabralo hodně času, jsou všechny úrovně. Respektuji, že vytvoření hry zabere čas. Mohli byste vyžehlit naše zpoždění. Důvod, proč to trvalo den, je ten, že potřebujete animaci nahoru a dolů a vstup, který spouští přítlačnou sílu v gravitaci hry, a pak musíte kódovat a navrhovat a kódovat všechny platformy a obstikaly. Teď už vím, že jsem o této hře mluvil, ale respektuji, že je to hratelná hra.
Je to opravdu zábavná hra a super návyková, je super dobrá na cesty a když se nudíte! Jediným problémem je, že je příliš mnoho reklam, to je v pořádku, ale pokud by bylo přidáno méně reklam, dal bych 5hvězdičkovou recenzi. Právě jsi propásl šanci 😅
Hra se mi dost líbí, ale nerad bych byl donucen utratit 3 dolary, abych se zbavil reklam, které jsou tak velmi zbytečné a arogantní. Je NULA potřeba mít dvoudílné reklamy, které vyžadují vymazání dvakrát, abyste se toho zbavili. A existuje NULOVÝ důvod, proč bych měl dostávat spam s reklamami po každé úrovni. Chápu, že chcete vydělávat peníze a nemám vám to za zlé, ale buďte alespoň méně chamtiví a vkusnější s prováděním reklam...
Hra je velmi zábavná, ale každé 2 úrovně je reklama. Myslím, že je to v pořádku, protože je to zdarma. Hra je dobrá na uklidnění. Bez příplatků je 2,99 $. V nákupech aplikací jich není příliš mnoho.
Tahle hra je fakt supeeeeeeeeeeer .
Stack Ball - сломай платформы Аркады pzj
jetonejbl běši hra
nejlepší