Post by dragaliprocbe on Mar 7, 2022 2:08:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crashlands: Story-driven Crafting ARPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crashlands: Story-driven Crafting ARPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код више токена ▞▞▞
▞▞▞ Crashlands: Story-driven Crafting ARPG 2022 version ▞▞▞
Time Surfer Arcade wwfj
Не можете да преузмете најновије ажурирање?
Уммм
Генерално одлична игра. Али купио сам игру у понуди за 79 пенија, али је и даље скинула 6,49 фунти са мог Гоогле Плаи салда, ако бисте то могли да поправите, оценио бих без оклевања са 5 звездица.
Након последње закрпе у ову сјајну игру додата је куповина у апликацији. Тако је тужно и програмери су одлучили да следе тај пут... Иначе је то игра са 6 звездица! То је одличан РПГ. Дефинитивно вреди новца (који плаћамо унапред)... Да.. Да.. Знам.. „још увек можете да завршите игру и приступите свим њеним функцијама без куповине“. Још је јадно. Заиста волим ову игру... Играо сам је много сати. Молим те, немој то упропастити.
Па сам преузети игру јуче и нису радили када покушам да се у свету је Досент нека поправи то брзо 😦
Волео сам ову игру и провео сам много времена играјући је.На крају - после месеци - престао је да игра и није завршио (мало се понављао). Можда једног дана. И даље једна од најбољих доступних игара.
Предмети за лечење су бесмислени јер вас већина чудовишта погађа једним ударцем. Потребно је порадити на напредовању јер се оклоп и штета не повећавају довољно брзо. Играње на лако, најтеже лако које сам видео. Погодно поље летећег чудовишта тешко је кликнути.
Постао сам веома фрустрирајући након што нисам играо неко време. Потрага за смрзнутом рибљом храном, жели да их ставим у воду испод шкољки...али нису у мом инвентару. Били су пре само секунде. Управо сам их направио. Сада их нема. То је након што ми је требало вечно да га пронађем на мапи. Сваки свет постаје понављајући начин на који се гради, а затим почиње испочетка на следећем свету. Претпостављам да би требало поново да почнем са млевењем.
Дао бих му 5 звездица, али превише је тешко прикупити све што ми је потребно за израду предмета када ми ништа не говори где да пронађем састојке. Такође је потребно више задатака.
Волим ову игру! Тражио сам игру попут Дон'т Старве за мобилне уређаје, али нисам имао среће док нисам нашао ову игру. Предлажем да се игра може играти помоћу гамепада. 5 звездица ако можете то да остварите.
Одлична игра сигурно. Иако је можда млевено и споро, то је оно што ме чини забавним – не морате да журите или чак да учествујете у причи – само скупите ресурсе, саградите своју малу кућу, узгајајте биљке, набавите кућне љубимце и причајте причу кад год желите. То вас тера да учествујете у причи користећи нацрте, али мислим да је то оно што је чини занимљивом. Све у свему, требало би да испробате ову игру сами, без обзира на моју или нечију рецензију.
После отприлике 3 сата, игра се стварно понавља.
Није велики обожавалац покрета.
Толико хита за нешто тако лењо и неузбудљиво. Прича је на нивоу 'кога брига', хумор је усмерен на десетогодишњаке и већину времена је прилично уздрман, стварни основни покрети, борба и тако даље анимације су лењи колико могу... Па шта је остало ? Још једна игра са црафтингом и неким истраживањем ради истраживања... Не труди се.
Радио је до лизалице
Веома забавна игра. Борба је мало једноставна и понавља се. Изгледа заиста добро и има пуно садржаја.
Прво, уметнички стил у овој игри није баш моја шоља чаја. Има тај "намерно ружан" изглед за који ми једноставно није стало. И нашао сам да је писање у овој игри још горе. Упркос томе, игра ме је закачила довољно дуго да играм прилично дуго.Нажалост, када сам дошао до другог дела игре, схватио сам колико још треба да се уради да бих имао интеракцију са читавим новим окружењем, плус поново сам био слаб на било каква нова чудовишта, а поврх свега тога знао сам Радио бих ове циклусе изнова и изнова, и све то понављао изнова јер сам знао да постоји барем трећа област-- па на крају се једноставно више нисам вратио да играм. Не жалим што сам купио ову игру, али на крају је уопште не бих препоручио.
Бог зна шта треба да радите у овој игрици, играна неких 6 сати, још увек имате добру идеју
Забавна игра. Прилично линеарно. Свиђа ми се што се не плаћа за победу.
Када бих могао да натерам робота да нестане или да се сакрије у оделу уместо да ме прати около, ово би била скоро савршена игра. Робот је веома ометајући, често га грешим за непријатеља током борбе и покушавам да га избегнем, што може да ме убије. Мапа је заостала. Заиста нема разлога да не набавите ову игру, сигурно је препоручити свима који воле игре преживљавања и вреди сваког пенија.
Невероватна игра
То је сјајна игра и заиста уживам у њој. Да је само чување у облаку боље. Не могу да га сачувам на телефону иу облаку у исто време, што је оно што желим да бих могао да играм ван мреже.
Одлична игра Буттерсцотцх Схенаниганса, као и обично! Међутим, само један проблем, на свакој БС-овој игрици за мобилне уређаје, моментално се руши када додирнем свој пријављен БсцотцхИД да бих приказао тај екран вести и слично. Само сам хтео да упозорим Бсцотцха на ово како би се то могло поправити!
Прилично одлично издање, али један проблем. Од сада (3-23-17), руши се скоро исто колико и Покемон Го приликом свог првог издања. Ако можете да се носите са тим, ова игра је дефинитивно вредна куповине.
пад након уводног екрана
Ове контроле су грозне...
Веома забавно, повремено помало досадно.
Игра је сјајна, али око 4 сата у игри сваки пут када покушам да користим било који радни сто, све конструише без мене да снимам. И троши све своје ресурсе, молим вас помозите!!!!
Од ажурирања, некако касни и није лепо, јер сам играо глатко, али не сада
Волим игру, ох, много. Ипак, нема резервне копије без доказа куповине и НЕ каже играчу да то уради.... уздах.... изгубио сам телефон, и самим тим изгубио сав свој напредак због тога. Нажалост, био сам добро у игри и вероватно ћу само деинсталирати након овог губитка. Тужан дан.
Леп
Врло забавна игра, али кратка игра потребе више садржаја плз
Потребан је виртуелни џојстик..
Свиђа вам се игра, чекајте још једно ажурирање 😇😇
Crashlands: Story-driven Crafting ARPG Piedzīvojumu spēles wud
Зашто ГООГЛЕПЛАИ диднт ми пошаље рециепт? Како да се рециепт? Желим да играм ово на више уређаја. Плеасе хелп !!
Апсурдно тешко! Веома фрустрирајуће искуство игре.
Crashlands: Story-driven Crafting ARPG Avventura qkk
Crashlands: Story-driven Crafting ARPG Kalandjátékok dls
Crashlands: Story-driven Crafting ARPG Pakikipagsapalaran imoy
4/5 Играње: осећа се као стандардна игра са једноставним напредовањем и добрим садржајем. 1 Контроле: Једина мана је кликање на јуицебок у борби, али осим што је то добро. 1 Визуелни: одговара свом уметничком стилу. Откачен стил.ништа не изгледа ужасно тако да 1 Реплаи: Пошто се чини као нормална игра играо сам је само једном и уживао у сваком тренутку. Маркетинг: Нема огласа. Нема иап. И забаван начин да нас наведе да играмо друге игре. 1
Забавна РПГ у којој се повећавате конструисањем опреме. Дао бих му 5 звездица, али моја мапа је толико покварена да једва могу да кажем где сам и где треба да идем. Поновно цртање не чини ништа.